Skiss och Akvarellkurs i unik kvarnmiljö

Upplev lugnet från den forsande bäcken och förtrollas av den vackra omgivningen kring Råås Kvarn - långt borta från stad och stress...

KURSINNEHÅLL I KORTHET
Ydrekonstnären Emma Sjödin erbjuder tvådagars intensivkurser maj-september. Under två dagar får du grundläggande utbildning i skissteknik och akvarell. Teckning och måleri varvas med genomgångar och individuella råd. Med penna och papper får du dag ett upptäcka tecknandets hemligheter och under dag två färgsätta med akvarell. För att säkerställa kvalitén finns allt material och kringutrustning på plats. Frukostbuffé, lunch och fika serveras under dagen och ingår i kursavgiften. Tanken är att du helt ska kunna fokusera på ditt skapande. Maxantal per kurstillfälle är åtta deltagare. Boendemöjligheter finns.

NYHET
Från och med är 2008 erbjuds en tredagars fortsättningskurs. Denna vänder sig till tidigare deltagare och ger en ytterligare fördjupning inom området. Maxantal per kurstillfälle är här sex personer. - Under den första kursen försökte jag ge en bred bild av skissteknik, bilduppbyggnad, akvarellmålning och färgkunskap. Här lyfter jag mer specifikt ut olika delar och fördjupar mig inom nämnda områden.

Välkommen med din ansökan!/Många hälsningar Emma
 
För mer info ladda ner foldern Pdf-fil
Tel. 0140-400 22                                       E-post: emmaskonst@telia.com